OptiLeva-Mina-första-spikskor

Mina första spikskor

KATEGORIER

År 2017, vid 47 års ålder, köpte jag mina första spikskor och tog beslutet att delta i veteran-SM i 800 meter. Anledningen till mitt beslut var att jag tränade min dotter, och när jag såg de spänstiga 70-90-åringarna som tävlade, blev jag otroligt inspirerad. Denna syn fick mig att se fram emot att bli äldre och jag bestämde mig där och då att delta varje år.

Jag tävlade i några år, men sedan kom pandemin och en halsböld emellan, vilket ledde till ett uppehåll i flera år. Men 2023 var jag tillbaka och även om jag inte var i toppform, kände jag att min kropp var hel och att jag hade fått tillbaka mina krafter. Jag blev så inspirerad att jag nu tränar inför nästa år, då VM kommer att äga rum i Göteborg.

Så i år har jag beslutat mig för att träna på ett smartare sätt. Jag avsätter 15 minuter om dagen, 5-6 dagar i veckan. Vissa träningspass blir lite längre, vissa hårdare och andra lugnare. Jag vill se hur långt jag kan komma genom att ha en konsekvent träningsrutin. Målet är att i augusti 2024 vara i min livs bästa form och förbättra mina tider jag hade som 48 åring.

Dela detta inlägg:

Eva

Eva

Hälsoutvecklare, Funktionsmedicinsk hälsocoach och föreläsare

SENASTE INLÄGGEN

Boka ett besök eller ställ en fråga.

Denna webbplats använder cookies för att spara information på din dator och säkerställa att du får bästa möjliga erfarenhet av vår webbplats.