Privatpersoner

OptiLeva erbjuder stöd för att göra bra vägval i livet för en hållbar livsstil med mer energi och ork.

Som privatperson har du möjlighet att besöka OptiLeva för att ta del av vårt utbud av hälsotjänster. Du kan välja mellan en enkel näringsanalys eller en livsstilsanalys som sträcker sig över 3-12 månader med hjälp av Firstbeat life. Vi erbjuder även fettsyreanalyser. Vi arbetar individuellt med dig eller i grupp för att hjälpa dig nå dina hälsomål. Dessutom ordnar vi helgkurser med praktisk inriktning för att ge dig en kickstart mot en friskare livsstil. Utforska vårt utbud av tjänster för att hitta det som passar dina behov bäst.

Fettsyreprofil

Firstbeat Livsstilsanalys 3 månaders paket

Näringsanalys

Hälsocoaching

Kurser

Fettsyreprofil

ArcticMed-OptiLeva

ArcticMeds fettsyreanalys är ett enkelt fingerstickstest där vi tar några droppar blod på ett filterpapper. Provet skickas sedan till Tyskland där det analyseras på ett av Europas bästa labb för fettsyretester med kvalitetsstandarden DIN ISO 15189. Svar kommer inom 2 veckor.

Du kan beställa testet via knappen nedan eller direkt via mig.

InbodyFettsyreanalysen visar:
 • Fettsyreprofil för 26 fettsyror
 • Omega 3 index
 • Omega 6/Omega 3 balans
 • Omega 3 fettsyror
 • Omega 6 fettsyror
 • Omega 7 fettsyror
 • Omega 9 fettsyror
 • Mättade fettsyror
 • Trans fettsyror
 • Cellmembranflexibilitet

Provet ska tas fastande dvs ingen mat 10 timmar innan testet. Men att dricka vatten går bra. Du bör heller inte ha druckit alkohol senaste dygnet. Lämpligast är att ta provet på morgonen. Du kan antingen komma till mig eller ta provet själv. När provsvaren kommit går vi tillsammans igenom resultatet vid ett fysiskt möte eller per telefon.

Klicka på knappen nedan för att läsa mer om omega 3.

Omega 3 och omega 6 är två viktiga fettsyror som kroppen behöver, men vi kan inte göra dem själva. Vi måste få dem från maten vi äter.
Dessa fettsyror har olika jobb i kroppen. Omega 3 hjälper till att minska inflammation, medan omega 6 kan göra det motsatta och öka inflammationen. Det är därför viktigt att ha rätt balans mellan dem. Vi kan hjälpa dig att ta reda på din balans genom att testa dina nivåer av både omega 3 och omega 6. Mer info.

OptiLeva-Puzzle-Om-OptiLeva-06
Hur man tar ett OmegaQuant-test

Genomgång gav resultatet ingår i priset.

Boka din tid via mail eller knappen nedan.

Firstbeat Life 3-12 månaders paket

Firstbeat Life är ditt personliga hälso- och välbefinnandeverktyg som visar dig sambandet mellan din kropps reaktioner och dina dagliga aktiviteter. Du lär dig hur du kan sova bättre, hantera stress och motionera på rätt sätt. Identifiera vad som är rätt för dig och hur du kan förbättra ditt fysiska och mentala välbefinnande – en liten förändring i taget.

Firstbeat-OptiLeva

Hantera stress

Identifiera orsakerna till din stress och se om du får tillräckligt med återhämtning under dagen.

Sov bättre

Förstå faktorerna som påverkar din sömn och lär dig hur du förstärker sömnens återställande effekt.

Motionera rätt

Upptäck om du får tillräckligt med fysisk aktivitet och lär dig att motionera enligt din konditionsnivå.

Du kan hyra eller köpa en mätare med ett eller flera coachingtillfällen. Du beställer med det abonnemang som passar just dig 3, 6 eller 12 månader. Kontakta mig så hittar vi en lösning som passar dig bäst.

Klicka här om du vill du veta mer om Firstbeat. 
Klicka här om du vill ha mer information i PDF-format.

OptiLeva-Firstbeat-app
OptiLeva-Firstbeat Life Graph Reveals-001

Näringsanalys

Näringsanalys-OptiLeva

Är du nyfiken på hur din näringsstatus ser ut i kroppen? Äter du tillskott men undrar om det är just dessa du behöver? Känner du att du har brister men undrar vilka näringsämnen du behöver öka?

Med hjälp av Bioresonans, dvs små elektriska frekvenser, mäter vi dina nivåer av vitaminer, mineraler, fettsyror och tungmetaller. Själva mätningen tar bara några minuter, därefter går vi igenom resultatet för att se vad just du behöver för att må så bra som möjligt. 

Tidsåtgång 40 min

Klicka på play-knappen och se filmen för att förstå hur det går till när vi mäter kroppens nivåer av näring. I filmen får du också veta mer om både maten och livsstilens betydelse för hälsan, mätmetod, teknik och förberedelse.

Spela video om Näringsanalys-OptiLeva
OptiLeva-Inbody-770
Mät fett och muskelmassa med Inbody

InBody-vågen är en avancerad våg som mäter och analyserar din kroppssammansättning på ett snabbt och exakt sätt. Genom att använda avancerad bioelektrisk impedansanalys (BIA) kan InBody-vågen ge dig värdefull information om din muskelmassa, fettmassa, vatteninnehåll och mycket mer. Mer info.

Inbbody mätning görs på GYMMET i Ludvika Storgatan 24 boka tid.

Hälsocoaching

Hälsocoaching-OptiLeva

Här kan du får tips, verktyg och inspiration att få en bra balans i livet och hitta motivationen att ta tag i det du behöver göra för att bli den bästa versionen av dig själv.Vi jobbar utifrån just ditt utgångsläge och dina mål. Boka in 3 tillfällen på en gång så lägger vi en plan och du får 30 min extra vid starttillfället.

1 tim/tillfälle

 

– Enstaka tillfällen

– 3 månaders paket

Kurser

OptiLeva

Vi tycker om att inspirera människor via utbildning av olika slag. Allt från en enskild föreläsning till en helgkurs med dina vänner. Här har jag listat några och hör gärna av dig om du vill veta mer. På bloggen och i sociala medier lägger jag ut aktuella kurser så följ mig gärna där för att få aktuell information.

 • Öka din energi & ork på 90 dagar.
  • Kalibrera dina livsstilsvanor och få enkla verktyg för att bli den bästa versionen av dig själv, en kurs på 8 träffar.
 • Bli medveten om ditt blodsocker för mer energi – 14 dagars kontinuerlig mätning.
  • Följ ditt blodsocker i realtid och få bättre förståelse hur  DIN kost, sömn, träning och stress påverkar ditt blodsocker. Lär dig hur du undviker dippar och sötsug mm.
 • Fasta – kort och enkelt verktyg som skapar mer energi, minskar inflammationer, långsammare åldrande, förbättrad insulinkänslighet mm.
  • Onlinekurs där du får information hur du förbereder dig för att enkelt fixa en fasta.
 • Helgkurser – privat eller temahelger t ex hormoner genom livet i teori och praktik.
  • Här kan du åka iväg en helg med dina vänner och få en riktig boost med både praktiskt matlagning, andningsövningar, kallbad, yoga mm utifrån era önskemål. Lägger ut i sociala medier när vi har någon kurs på gång för alla.
 • Grundläggande löparskola – Förbättra din löpteknik.
  • Här får du lära dig löpstyrka och hur du får energin i rätt riktning, hur du succesivt bygger upp dig och förhoppningsvis tycka löpning är kul.