Optileva - Föreläsning om arbetsglädje

Arbetsglädje och attraktivare arbetsplatser

KATEGORIER

Idag hade vi en fantastisk förmiddag på Mötesplats Näringsliv i Ludvika där vi pratade om hur vi skapar arbetsglädje, attraktivare arbetsplatser och ett attraktivare Ludvika + Smedjebacken. Vi står inför en stor utmaning när Ludvika ska expandera framöver och viktigt att vi ser över kompetensförsörjningen. Vad kan vi göra för att vara attraktiva arbetsgivare och även öka stoltheten för orten så vi får fler att vilja flytta hit! Det är vi TILLSAMMANS som har möjligheten att skapa något fantastiskt framöver men viktigt att vi hjälps åt. Mitt bidrag och kommer vara att få till Inspiratörsutbildning. Så jag hoppas att vi kan få med så många företag som möjligt, kommunen och Hitachi och skapa en vi-anda och få till en positiv energi och framtidstro . Så första steget är taget. Fortsättning följer…… 🙂

Dela detta inlägg:

Eva

Eva

Hälsoutvecklare, Funktionsmedicinsk hälsocoach och föreläsare

SENASTE INLÄGGEN

Boka ett besök eller ställ en fråga.

Denna webbplats använder cookies för att spara information på din dator och säkerställa att du får bästa möjliga erfarenhet av vår webbplats.